Diensten

Voor de meest uiteenlopende werkzaamheden kunt u bij ons terecht, afgestemd op uw wensen en wat past binnen uw budget. Of u nu uw woning wilt verbouwen, uitbouwen of aanpassen aan de moderne tijd, wij zorgen er voor. Na een persoonlijk gesprek worden uw wensen vertaald in een uitgebreide offerte waarin de werkzaamheden per onderdeel worden beschreven. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u naderhand jarenlang genieten van het prachtige resultaat.

  • Aanbouw & Verbouw

    Of het nu gaat om de bouw van een erker, een veranda, of het plaatsen van een dakkapel, wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om vrijwel alle opdrachten aan te nemen en uit te voeren. Van ontwerp tot realisatie en oplevering en nazorg. Lees meer »
  • Renovatie & Onderhoud

    Wilt u de comfort van uw woning verhogen, is uw keuken aan vervanging toe, of voldoet uw woning niet meer aan de eisen van deze tijd op het gebied van duurzaamheid? Denk aan een complete gevel renovatie, het vervangen van de kozijnen of het isoleren van het dak. Lees meer »
  • Sanitair

    Bij de verbouwing van een badkamer of toilet is meer nodig dan alleen een loodgieter. Voor een complete renovatie van een badkamer of toilet heeft u een aannemer nodig die thuis is in tegelwerk, leidingwerk, timmerwerk, elektra en alle andere werkzaamheden die komen kijken bij een perfect afgewerkte badkamer of toilet. Lees meer »